PlaniaArk – arkkitehtipalvelua yksilöllistä Planiataloasi varten

Luna

Planiatalon toimintatapa on asiakaslähtöinen. Meille on tärkeää, että tuleva kotisi perustuu omiin ideoihisi ja ajatuksiisi hyvästä asumisesta. Joustava rakennejärjestelmämme mahdollistaa yksilöllisyyden toteutumisen helposti ja  kohtuullisin kustannuksin. Näiden asioiden vuoksi myös moni tunnettu arkkitehti suosittelee arkkitehtisuunniteltujen talojen toimittajaksi juuri Planiataloa.

Planian kumppanuusarkkitehdit

Oman laadukkaan suunnittelun lisäksi meillä on mahdollisuus tarjota kumppanuusarkkitehtien ammattitaitoista suunnittelua. Jotta voit toteuttaa yksilöllisiä toiveitasi hyvästä asumisesta, teemme tiivistä yhteistyötä kokeneiden pientaloarkkitehtien kanssa. Planian kumppanuusarkkitehdit esittäytyvät tällä sivustolla – klikkaa henkilöesittelyyn ja referensseihin tästä.

Plania sisustussuunnittelijat

Asiakkaillamme on nyt mahdollisuus tilata suunnittelupalvelua ja apua omiin sisustusratkaisuihinsa ammattitaitoisilta sisustussuunnittelijoilta. Kumppanuussisustussuunnittelijat tietävät ja tuntevat Planiatalon toimintatavat. Planian esittäytyvät tällä sivustolla – klikkaa henkilöesittelyyn ja referensseihin tästä.

Pyydä sopimusarkkitehtien yhteystiedot lähimmältä Planiatalo-myyjältä. Saat kumppanuusarkkitehdiltämme Planiatalon CE-merkittyjä laaturakenteita noudattavan arkkitehtisuunnitelman.

Voit luonnollisesti tuoda meille myös omat arkkitehtisuunnitelmasi, niin teemme niistä tarjouksen!

Käy katsomassa valokuvia valmiista kohteista.