Ajankohtaista

Modernit uutuudet nyt täällä!

Uutiset Plania_Amanda_129

Moderni kodikkuus on tätä päivää

Esittelimme kesän 2015 asuntomessuilla upean kokonaisuuden modernia kodikkuutta. Messukotimme Amanda uudenlaisine ratkaisuineen herätti niin paljon ihastusta ja kiitosta, että päätimme versioida sen pohjalta useita uusia talomalleja. Ajan hengen mukaiset talomallit sopivat niin kaupunkirakentamiseen kuin haja-asutusalueellekin. Sisätiloissa on kivitalorakentamiselle ominaista selkeyttä ja korkeutta. Kodikkuus ja lämminhenkisyys tehdään yksilöllisen sisustuksen avulla. Tutustu lahjakkaiden suunnittelijoidemme suunnittelun tuloksiin ja suuntaa ajatukset omaan kotiisi! 

 

Uutuus mallit kuvanauha

Valoisaa, selkeää ja helppoa. Moderni koti on kaunis, kodikas ja käytännöllinen. Pienetkin harkitut yksityiskohdat ovat arjessa suuria. Kodissa kaikki sujuu ja kulkeminen tilasta toiseen on helppoa. Selkeä tilasuunnittelu luo avaruutta ja valoisuutta, joka pimeään vuodenaikaan tuntuu erityisen kutsuvalta. Plania-kodeissa tilantuntua on aina neliöitä enemmän. Planiatalo on kotimainen puutalo juuri sinulle. Olemme Etelä-Suomessa merkittävä talotoimittaja.Yhdistämme kustannustehokkaan puurakentamisen ja modernin arkkitehtuurin. Meillä on tästä jo 20 vuoden ja noin 5000 talon kokemus. Panostamme asiakaslähtöisyyteen ja yksiöllisyyteen.

– teemme kotisi yhdessä kanssasi!

Paljon valmiina, paljon tilaa myös omille valinnoille. Olemme ratkaisseet puolestasi monia kodin rakentamiseen liittyviä päätöksiä. Esimerkiksi laadukkaat ja erinomaisen energiatehokkaat rakenteet kestävää, ekologista ja taloudellista asumista ajatellen. Meillä voit itse keskittyä niihin päätöksiin, joilla kodistasi tehdään persoonallinen ja budjettiisi sopiva. Planiatalo mukautuu aina joustavasti toiveisiisi. Meiltä saat yksilöllisyyttä kohtuuhintaan ja usein "samalla rahalla”. Tämä tarkoittaa esimerkiksi suuria määriä ikkuna- ja ovivaihtoehtoja sekä erilaisia julkisivumahdollisuuksia. Anna ammattilaisten auttaa! Meistä saat hyvän, joustavan ja kokenen kumppanin kotisi suunnitteluun ja rakentamiseen.

Takaisin