Miksi Planiatalo

Henkilökohtainen palvelu

Plania-edustajalta saat myös tietoa talopakettien lisäksi paikkakunnan urakoitsijoista, suunnittelijoista ja muista tarvittavista ammattiosaajista. Kaikki PlaniaCenterissä toimivat myyjämme ovat pientaloalan kokeneita ammattilaisia, joita jo rakentaneet asiakkaamme mielellään suosittelevat muillekin. Myös tutkimusten mukaan myyjiemme palvelu on aina ollut alan parhaimmistoa. Helppo tavoitettavuus, luotettava ammattitaito sekä saman katon alta löytyvä kokonaispalvelu ovat valttejamme jatkossakin

Edullinen asuminen

Alan energiatehokkain puuelementtiratkaisu tarkoittaa sitä, että asiakkaillamme on varaa asua lämpimässä Planiakodissa nyt ja tulevaisuudessa. Omilla valinnoillasi voit vaikuttaa paljonkin talosi energiatalouteen ja käyttökustannuksiin.

Suomalainen puu

Suomessa on aina rakennettu puusta – uusiutuvasta ja sukupolvelta toiselle kestävästä luonnonmateriaalista. Planiatalo jatkaa tätä perinnettä kestävän kehityksen arvoja tukien. Planiataloasi varten toimitettavat suurelementit valmistetaan pohjoisen järeästä ja hyvälaatuisesta puusta.

Osaaminen

Plania toimii kaikessa rakentajan parhaaksi. Emme tee helppoja ja halpoja ratkaisuja vain siksi, että ne ovat yksinkertaisia toteuttaa. Meille on tärkeintä toteuttaa asiakkaamme toiveet huolettomasta, kestävästä ja arvonsa säilyttävästä kodista tai vapaa-ajan asunnosta. Haluamme olla asiakkaidemme mielestä alan paras niin tuotteemme laadun kuin toimintammekin suhteen.

Valinnan vapaus

Planialla ei ole vain yhtä tapaa rakentaa, vaan voit itse vaikuttaa lopputulokseen paljonkin. Lähtökohtana voi olla valmis talomalli tai alusta lähtien yksilöllinen kokonaisuus. Modulivapaa rakenneratkaisumme mahdollistaa yksilöllisyyden toteutumisen ilman että kustannukset karkaavat käsistä. Mieleisesi sisä- ja ulko-ovet sekä ikkunamallit voit valita useiden vaihtoehtojen joukosta. Talosi energiatehokkuuden voit itse päättää ja valita eri vaihtoehdoista. Rakennusvaiheessa voit tehdä itse niin paljon kuin haluat ja valita taloosi oman makusi mukaiset sisustusmateriaalit ja kalusteet. Kaikki tämä vaikuttaa myös talosi lopulliseen hintaan.